Image by Bermix Studio

ONLINE BITCOIN VERDIENEN

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het in dit geval niet! In de wereld van Bitcoin bestaat er zo iets als een faucet. Een Bitcoin faucet is een website waar u door middel van een bepaalde actie uit te voeren telkens een klein bedrag in Bitcoin ontvangt. Geïnteresseerd? Lees dan zeker verder.

468x60-3.png

De eerste keer dat wij van het concept 'gratis Bitcoin verdienen' hoorden waren we ook sceptisch. Maar ondertussen gebruiken we al meer dan 3 jaar dit Bitcoin faucet, en hebben we ons meermaals laten uitbetalen zonder ooit enig probleem tegen te komen.

Het concept van Freebitco.in is heel simpel. U maakt een account aan via de knop onderaan deze pagina (ook hiervoor krijgt u extra voordeel van ons, zie later in tekst). Het enige wat Freebitco.in van u vraagt is een email adres en natuurlijk vervolgens een wachtwoord aan te maken. Ze hebben geen verdere persoonlijke gegevens of betalingsgegevens nodig. De website maakt automatisch een Bitcoin wallet voor u aan en u kan beginnen. Elke 60 minuten kan u 1 keer op de free roll knop drukken onderaan de hoofdpagina en verdient u een aantal satoshi (satoshi is de kleinste eenheid van Bitcoin en makkelijker om kleinere bedragen uit te drukken). Als u geluk heeft en een hoog cijfer rolt kan dit oplopen tot meerdere euro's of zelfs tientallen euro's per free roll. Dit bedrag komt dan op uw account balans terecht en verder hoeft u niets te doen.

Zodra u 30.000 satoshi heeft verdiend kan u kiezen om dit bedrag naar een Bitcoin adres buiten Freebitco.in te verzenden of het simpelweg op het faucet te bewaren en er interest op te verdienen. Want jawel, vanaf 30.000 satoshi op uw account balans ontvangt u automatisch dagelijkse interest. Freebitco.in betaalt 4,08% jaarlijkse interest en dit wordt dagelijks uitbetaald wat zorgt voor een exponentiële stijging van de balans. Zelfs wanneer u dus even geen tijd heeft om free rolls te doen zal u nog gratis Bitcoin verdienen.

Wanneer u dus een account aanmaakt met onderstaande knop gebruikt u onze unieke referral code, waardoor wij elke keer wanneer u een free roll doet een klein aantal satoshi krijgen als commissie. Wat uiteraard niet betekent dat u hierdoor minder satoshi krijgt. Maar het interessante aan dit systeem is, dat wij in onze referral instellingen hebben ingesteld om deze commissie onmiddellijk weer voor 50% terug te delen naar u. Win-win situatie dus!

Verder geeft Freebitco.in op hun website nog de mogelijkheid om met uw verdiende satoshi een dice game (multiply btc pagina) te spelen waar je moet gokken op high of low en zo nog extra satoshi kan verdienen. Ook is er de mogelijkheid om uw satoshi in te zetten op allerlei sportwedstrijden op de betting pagina. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend. Freebitco.in heeft ook een wekelijkse loterij waaraan u automatisch deelneemt als u actief bent op de website. Elke keer wanneer u een free roll doet ontvangt u een aantal loterij tickets en reward points. Deze reward points kan u later ook nog inruilen voor extra satoshi of een boost om meer satoshi per free roll te krijgen. Het laatste wat we nog willen vermelden is dat hoe meer u de dice game speelt op de multiply btc pagina, hoe meer gratis satoshi u krijgt per free roll, wat ook zeker interessant is. Uw minimum aantal satoshi per free roll zal steeds stijgen, naarmate het totaal aantal satoshi waarmee u gespeeld heeft op de dice game. Dit is natuurlijk op eigen risico, want u kan even goed uw verdiende satoshi verliezen op het spel, het blijft gokken. U moet dus zelf beslissen of dit de moeite waard is of niet.

728x90-3.png
Schermafbeelding 2021-01-13 om 14.41.25.