HOE BITCOIN KOPEN?

Hieronder vindt u een overzicht van de volgens ons  beste en meest betrouwbare crypto exchanges beschikbaar in België en Nederland. Registeren is uiteraard volledig gratis en zonder verdere verplichtingen, dus wij raden aan om op meerdere exchanges eens een account aan te maken en rustig te kijken waar u van start wil gaan . Door op verschillende exchanges crypto aan te kopen, kan u natuurlijk ook genieten van meerdere aanbiedingen voor nieuwe leden.  Crypto aankopen is 18+.

Stocks on a Screen

EXCHANGES EN BIJHORENDE AANBIEDINGEN

Bitcoin Voor Beginners onderhoudt een goede band met zijn vertrouwde exchanges, waardoor wij enkele mooie promoties kunnen aanbieden voor nieuwe leden op onderstaande websites.

Bitvavo is misschien wel de meest gekende crypto exchange in België en Nederland. Het is zeker en vast de meest geschikte voor een beginnende crypto investeerder. Bitvavo heeft een heel overzichtelijke website en maakt het zo enorm eenvoudig om uw eerste crypto aankoop te doen. Er worden meer dan 100 cryptomunten aangeboden waaronder uiteraard Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Solana, Cardano en nog een hoop andere munten. Ook biedt Bitvavo staking aan op zijn exchange, dit betekent simpel gezegd dat u wekelijks interest zal ontvangen op sommige cryptomunten in uw bezit zonder hier iets voor te moeten doen. Bitcoin Voor Beginners heeft een unieke aanbieding voor iedereen die met onderstaande knop een account aanmaakt op Bitvavo. U krijgt namelijk voor €1000 euro aan gratis handelskosten in de eerste week na het aanmaken van uw account. Voor uw eerste crypto aankopen hoeft u zich dus helemaal geen zorgen te maken over transactie of handelskosten. Op deze manier kan u rustig het platform ontdekken zonder extra kosten te hoeven betalen. Crypto aankopen op Bitvavo is overigens heel makkelijk mogelijk via Bancontact en iDeal. Een simpele bankoverschrijving of gebruik van een andere online bank vallen ook onder de mogelijkheden.

Schermafbeelding 2021-02-01 om 22.16.21.

Coinbase is ook zeker geen onbekende naam in de crypto wereld en is uitermate geschikt voor beginners. Coinbase heeft een makkelijke en overzichtelijke interface en biedt ondertussen al meer dan 100 van de meeste populaire cryptomunten aan. Bitcoin Voor Beginners heeft ook hier voor nieuwe gebruikers een aantrekkelijke aanbieding. Als u met onderstaande knop een account aanmaakt op Coinbase, krijgt u bij uw eerste aankoop van minstens €85 aan cryptomunten, gratis €8,5 Bitcoin! Geen verdere verplichtingen. Wilt u deze €8,5 aan Bitcoin houden, verkopen of omzetten naar een andere munt? Geen probleem, uw keuze. Crypto aankopen op Coinbase is mogelijk via PayPal, bankoverschrijving en creditcard.

Schermafbeelding 2021-02-01 om 22.22.29.
Schermafbeelding 2021-01-13 om 14.17.38.

Binance is wereldwijd de meest gekende en gebruikte crypto exchange. Dit is natuurlijk geen toeval. Binance heeft eindeloze opties voor het aankopen, verkopen, verdienen en traden. Het platform is wat geavanceerder dan de andere besproken exchanges, maar valt wel snel onder de knie te krijgen. Bij Binance krijgt u toegang tot alle mogelijke grafieken en trade opties, en ook nog heel wat meer verhandelbare cryptomunten dan de meeste andere exchanges. Binance biedt flexibele en vaste staking aan. U kan dus kiezen om interest te verdienen op uw munten voor een onbepaalde periode waarin u altijd uw munten weer kan verkopen of afhalen, dit is flexibele staking. Of u kan kiezen voor vaste staking, en dan zet u een bedrag vast voor een afgesproken tijdsperiode. Bij vaste staking zal u uiteraard een veel hoger percentage aan interest ontvangen. Bitcoin Voor Beginners heeft op Binance ook een mooi aanbod voor nieuwe gebruikers. Door met onderstaande knop een account aan te maken krijgt u namelijk levenslang 20% korting op alle handelskosten bij het aankopen en verkopen van crypto. Een enorm voordeel, zeker als u van plan bent om u helemaal in de crypto wereld te storten. Crypto aankopen op Binance is mogelijk via bankoverschrijving, creditcard of tal van online banken.

Schermafbeelding 2021-02-01 om 22.27.01.

Litebit is een exchange waarvan de hoofdkantoren gevestigd zijn in Rotterdam, Nederland. Ze genieten van een uitstekende reputatie in de Belgische en Nederlandse crypto community. Momenteel bieden ze meer dan 100 verschillende cryptomunten aan. Litebit werkt met een makkelijk systeem om eenvoudig crypto aan te kunnen kopen. Storten op Litebit is mogelijk met iDeal, Bancontact, bankoverschrijving of MyBank. Voor het aantal euro dat u stort, krijgt u hetzelfde aantal Litebit credits, waarmee u op de exchange heel makkelijk de cryptomunten naar keuze kan aankopen. Wanneer u besluit de cryptomunten terug te verkopen, ontvangt u weer Litebit credits die u dan in euro heel makkelijk terug kan overzetten naar uw bankrekening. Bitcoin Voor Beginners raadt deze exchange ook zeker aan voor beginnende mensen in de crypto wereld die het graag simpel houden. Maak een account aan via onderstaande knop en begin aan uw crypto avontuur.